Remy van der Wal verlengt contract met SV Bedum

Trainer Remy van der Wal heeft zijn contract met tweedeklasser SV Bedum verlengd. Het bericht over de verlenging werd zaterdagmiddag na de wedstrijd tegen LTC bekend gemaakt. Van der Wal is bezig aan zijn derde seizoen bij de paarshemden.

In het eerste jaar dat ras-Bedumer Remy van der Wal de club uit zijn woonplaats onder zijn hoede nam, promoveerde hij naar de eerste klasse. Dat werd geen onverdeeld succes. Het avontuur was na een jaar voorbij en dus staat SV Bedum opnieuw in de tweede klasse.

Daarin heeft SV Bedum het momenteel niet gemakkelijk. De ploeg staat momenteel op de elfde plaats met elf punten uit tien wedstrijden. Toch ziet Van der Wal nog wel mogelijkheden met de huidige spelersgroep.

‘Jonge jongens groeien en er komt goede jeugd aan. We willen weer bovenin meedoen in de tweede klasse en dat met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers’, zegt de oefenmeester. Volgens hem is hij nog niet klaar met SV Bedum en is de club nog niet klaar met hem. ‘Spelers en staf zitten op dezelfde golflengte. Ze willen graag met mij door en dat geeft een goed gevoel.’

No Replies to "Remy van der Wal verlengt contract met SV Bedum"