Derde editie boksgala in Damster sporthal Eelwerd

Boksvereniging Appingedam organiseert voor de derde keer in successie een groots opgezet boksgala in sporthal Eelwerd in Appingedam. Ter gelegenheid daarvan wordt de Damster sporthal omgetoverd in een echte boksarena die aan de grote gevechten van de televisie zal doen denken.

Het evenement mag volgens de organisatie met recht een gala genoemd worden. ‘Boksers uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland zullen in de ring uitmaken wie de noble-art het beste beheerst. Bovendien zal de beste bokser van de avond met de inmiddels prestigieuze Thijs Koops remembrance-bokaal vereert worden.’

Daarnaast zal ook het showelement niet vergeten worden. De boksers worden aangekondigd door een professionele speaker, de demogroep van dansschool Tapila2 verzorgt een optreden en de regionaal bekende band iMperfection zal het gala voorzien van live-muziek.

Boksvereniging Appingedam brengt maar liefst vier boksers in de ring. De ‘boxing brothers’ Dylano en Jeremy Hendriks, Dawyd Partika en Sohrab Roustayi zullen op eigen bodem de eer van Appingedam verdedigen. Na een lange voorbereiding, aangevuld met extra trainingen, zullen zij er alles aan doen om als winnaar uit de ring te stappen.

Sporthal Eelwerd opent zaterdag om 18.30 uur de deuren. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Klokslag 19.30 uur zal de eerste gongslag luiden om het boksgala te laten beginnen. Op de foto vanaf links Dawyd Partika, Dylano en Jeremy Hendriks.

No Replies to "Derde editie boksgala in Damster sporthal Eelwerd"