Overwinning zonder glans voor heren LSV

In een rommelige partij wisten de heren van LSV met 1-3 te winnen van slotlicht Oranje Nassau H2. Na twee relatief makkelijke sets (14-25 en 19-25) werd de derde set verloren (26-24), waarna de vierde weer met speels gemak werd gewonnen (17-25). Achteraf gezien een wedstrijd waarin de Lopsters teveel meegingen in het spel van de Stadjers waardoor er een set verloren ging.

De eerste set begon ruim drie kwartier te laat maar LSV startte scherp. Binnen de kortste keren was er een groot gat geslagen. Vooral de midaanval van Gerard Hofman, kort achterover, was prachtig. Daarna kwam de klad erin aan Lopster zijde waardoor ze slap eindigden. Zo begonnen ze ook de tweede set zodat ON lang bij kon blijven. Op 16-16 had de sterk spelende Dirk de Vries er genoeg van en sloeg snoeihard binnen. Hij nam de ploeg bij de hand en zo won LSV ook de tweede set.

In de derde set ging het rommelen vrolijk door. Op 12-14 rende Lopster spelverdeler Jurjen Haak via de nooddeur naar buiten, maar hij had de bal! LSV liep uit naar 12-16 maar vergat vervolgens netjes te blijven spelen. Oranje Nassau rook haar kans, ging voluit voor iedere bal en dat resulteerde in een toch wel verdiende setwinst.

In de vierde set kwam Rob Ellens aan Lopster zijde Arnold Hovenga vervangen. En dat deed hij naar behoren. Een goede pass en een aantal goede blocks waren zijn deel en zo kwamen de gasten niet meer in de problemen. Zo blijven ze op de tweede positie staan, waarbij gezegd moet worden dat nummer drie Surf er theoretisch beter voor staat.

Vrijdag staat op 21.00 uur de uitwedstrijd tegen Merna H1 op het programma. En dat is een tegenstander van een ander kaliber. Zeker gezien het feit dat LSV zonder vaste spelverdeler afreist naar Leens.

No Replies to "Overwinning zonder glans voor heren LSV"