Atlete Miranda Vink loopt nieuw record

Miranda Vink uit Winsum heeft onlangs een prima prestatie geleverd op de 10 kilometer van de Oudejaarsloop in Blijham. Ze noteerde een tijd van 47.52 minuten, waarmee ze haar persoonlijk record op deze afstand verbeterde.

De 40e editie van de Oudejaarsloop, georganiseerd door de av Aquilo, telde op de 5, de 10, de 14 en de 21,1 kilometer totaal 650 deelnemers. Deze deelnemers konden genieten van rustig loopweer. Artemis werd op de 10 kilometer vertegenwoordigd door Marnix van den Brink uit Groningen en Miranda Vink. De stad-Groninger is de laatste tijd in goede doen. Met een tijd van 46.36 minuten, goed voor een 19e plaats overall in een veld van 136 mannen en vrouwen, bleef hij slechts een halve minuut verwijderd van zijn beste tijd op deze afstand.

Miranda Vink, sterk terugkomend van een blessure liep, onder andere gehaasd door haar clubgenoot, eveneens een goede wedstrijd. Haar tijd van 47.52 minuten, waarmee ze zich als 26e overall klasseerde, betekende bovendien een persoonlijk record. Ze scherpte haar oude toptijd op de 10 kilometer aan met 38 seconden.

No Replies to "Atlete Miranda Vink loopt nieuw record"