vv Ezinge trekt Oosterhuis aan als nieuwe trainer

Gezinus Oosterhuis is volgend seizoen trainer van vijfdeklasser Ezinge. Oosterhuis volgt Leendert Nieborg op die aan het einde van dit seizoen afscheid van de club neemt. Hij heeft er dan drie seizoenen op zitten. 

De 55-jarige Oosterhuis, momenteel trainer  van de reserves van Be Quick, komt uit Burgum en was eerder actief bij onder andere Zuidhorn, Zevenhuizen en het Zoutkamper Zeester, waar hij in de seizoenen 2014/2015 en 2015/2016 actief was. Met Zeester behaalde hij een twaalfde (5D) en een tiende plaats (5C). Ezinge heeft een aantal positieve gesprekken met de toekomstige hoofdtrainer gevoerd en zegt zeer verheugd te zijn over de aanstelling van Oosterhuis voor aankomend seizoen.

Nieborg kan met Ezinge terugkijken op een mooie periode, waarin achtereenvolgens een zesde en een vijfde plaats in de eindrangschikking van de vijfde klasse werden geboekt. Vorig seizoen kregen de Ezingers de kans om via de nacompetitie naar de vierde klasse te promoveren, maar dat mislukte. Er werd weliswaar van De Lauwers (1-4) en ASC ’75 (1-3) gewonnen, maar in de finale bleek GSVV uit Gerkesklooster met 3-0 te sterk. Ezinge staat momenteel op de zesde plaats in 5D met achttien punten uit elf duels (foto: vv Ezinge).

No Replies to "vv Ezinge trekt Oosterhuis aan als nieuwe trainer"