Open training Damster boksvereniging

Boksvereniging Appingedam heeft de trainingen hervat en stelt de training op 13 januari open voor publiek. Op de trainingslocatie in de gymzaal van school Olingertil aan de Olingermeeden 8 in Appingedam kan men niet alleen getuige zijn van de jeugd- en seniorentraining maar ook van de training voor mensen met de diagnose Parkinson.

Om 18.30 uur opent de vereniging de deuren voor het publiek. Het eerste uur ziet men de jeugdgroep tot 16 jaar aan het werk. Boksvereniging Appingedam besteed veel aandacht aan deze groep. Naast de lichamelijke training, veelal in spelvorm, wordt er ook aandacht besteed aan respect en bijvoorbeeld omgangsvormen.

Tegelijkertijd zal in een andere zaal ook de Parkinsongroep aan de slag gaan. Het Parkinson boksen is vanaf maart te beoefenen bij de vereniging. Het is een training waarbij alle facetten van het boksen geoefend worden echter zonder lichamelijk contact. Mensen met de diagnose hebben veel baat bij bokstraining.

Om 19.30 uur starten de senioren hun training. Hierin ook opgenomen de wedstrijdboksers die zich afgelopen november nog van hun goede kant lieten zien op het boksgala in Appingedam. In deze groep ziet men  leden vanaf 16 jaar aan het werk op verschillende niveau’s.

Men is van harte welkom om de training te bezoeken of om zelfs deel te nemen. Alle materialen zullen opgesteld worden zodat men alles kan uitproberen of gedemonstreerd zien worden (foto: archief EemsmondSport).

No Replies to "Open training Damster boksvereniging"