Leendert Nieborg van Ezinge naar GEO

Vierdeklasser GEO heeft in Leendert Nieborg een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2020-2021. Nieborg traint nu nog Ezinge, dat een klasse lager speelt.De Garmerwolders vinden dat de club met hem een gemotiveerde en enthousiaste opvolger heeft gevonden voor Dick Scholtens die na zes seizoenen overstapt naar Rood Zwart Baflo.

Leendert Nieborg is geen onbekende voor vv GEO. Van 2006 tot en met 2011 was hij ook al trainer van vv GEO. Met mooie prestaties en een goede periode van vijf seizoenen.

Op dit moment is Leendert Nieborg hoofdtrainer van vv Ezinge waar hij het huidige seizoen zal afmaken. De Ezingers staan in 5D op de zesde plaats met achttien punten uit elf wedstrijden. GEO staat aan de vooravond van de tweede competitiehelft op de elfde plaats met tien punten uit twaalf duels.

In een gezamenlijk overleg met bestuur, Leendert Nieborg en leden van de eerste en tweede selectie van vv GEO is besloten om de hernieuwde samenwerking met de oefenmeester aan te gaan. Bestuur en spelers van vv GEO zijn dan ook zeer enthousiast over de terugkeer van Nieborg.
‘We wensen zowel Leendert Nieborg bij vv Ezinge als Dick Scholtens bij vv GEO veel succes en hopen dat ze het huidige seizoen goed af kunnen sluiten’, aldus het bestuur van de Garmerwolder.

No Replies to "Leendert Nieborg van Ezinge naar GEO"