Eerste ploggingrun Artemis groot succes

De  door de activiteitencommissie van loopgroep Artemis uit Winsum gehouden ploggingrun is een groot succes geworden. Plogging staat voor rennen/wandelen en het opruimen van afval.

Ongeveer vijfentwintig Artemissers met aanhang meldden zich in het gastvrije verpleeghuis De Twaalf Hoven waar de laatste instructies werden gegeven. Voorzien van door Artemis verstrekte handschoenen en afvalzakken gingen de deelnemers in groepjes in en rondom Winsum op pad.

De reacties onderweg waren erg positief. Het resultaat mocht er zijn. Het is wel erg triest dat er zoveel afval langs de weg ligt. Na afloop was er in de Kapschuur van de Twaalf Hoven gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Gezien het enthousiasme van de deelnemers volgen er nog twee ploggingruns. De eerstvolgende run staat gepland voor zondag 23 februari.

No Replies to "Eerste ploggingrun Artemis groot succes"