Opnieuw klinkende zege KlimaatgroepStars

In de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum heeft het team van KlimaatgroepStars zaterdag opnieuw met klinkende cijfers een tegenstander aan de kant gezet. Nu waren de reserves van Scylla een speelbal (9-1) voor de Middelstummer tafeltennisformatie.

Onder aanvoering van aanwinst Pekka Pelz, samen met Nathan van der Lee en Colin Rengers hadden de mannen nog het meest te duchten van een oude bekende, namelijk Thomas Benit. Tegen hem werd alles in vijf games gespeeld en ook Pekka Pelz had problemen in de derde en vierde game. De beslissende was echter weer duidelijk voor hem. Nathan van der Lee speelde tegen Benit een spannende pot, die met 12-10 in de vijfde game in zijn voordeel werd beslecht.

Een belangrijk punt, dat Colin Rengers niet gegund was. Hij verloor tegen de met afstand beste man van Scylla in een volgens coach Jan Tammenga wat wisselvallige partij. Tammenga omschreef het als een wedstrijd waarin sterke acties afgewisseld werden met storende kleine foutjes en dat loopt tegen een stabiele tegenstander meestal fout af.

Verder was het een enigszins saaie wedstrijd waarin een invaller er niet aan te pas kwam en Michiel van Dijk ook tekort schoot. Voor een handjevol supporters was het na de pauze ook gebeurd, de vijf uur werd vooral volgemaakt door drie interessante potten tegen een voormalig eredivisiespeler.

Tussen de eerste drie ploegen en de onderste drie gaapt na drie wedstrijden al een gigantisch gat wat naar de twintig punten is opgelopen. De strijd gaat tussen Westa, TOGB en KlimaatgroepStars en er mag tegen de andere ploegen dus niet veel verloren gaan. Westa liep enigszins averij op tegen Tempo-Team doordat hun vierde man Jelle Moris er drie verloor, TOGB blies De Toekomst omver met 10-0. Spanning dus volop voor de rest van de competitie.

Op zaterdag 7 maart speelt KlimaatgroepStars weer een thuiswedstrijd. Dan is Tempo-Team uit Amsterdam de tegenstander. Er wordt als vanouds gespeeld in de sportzaal van TTV Midstars aan de Coendersweg 15A in Middelstum. De wedstrijd start zoals gewoonlijk om 16.00 uur en de toegang is gratis.

No Replies to "Opnieuw klinkende zege KlimaatgroepStars"