Zeiltrainingen op Schildmeer beginnen weer

Durf jij kapitein te zijn van je eigen boot? Stoer in een optimist zeilen die je zelf kunt besturen? Ontdek bij zeilvereniging Schildmeer hoe cool dat is. Op vrijdag avond 13 maart gaat het zeilseizoen weer van start en begint men met de eerste theorielessen. Vanaf vrijdagavond 10 april gaan de zeilers het water op.

Ruim twee uur lang over het meer zeilen, waarbij alles wordt geleerd over weer, wind, water en de zeilregels. Op een leuke manier laat de zeilvereniging de kinderen kennis maken met het zeilen, waarbij ze les krijgen van ervaren en enthousiaste trainers die zelf op hoog niveau hebben gezeild.

Speciaal voor de allerjongste zeilertjes (+/- 8jr) is er aan het begin van het seizoen een zogenoemde omsla-training. Dat gebeurt in een zwembad waar de kinderen leren een omgeslagen boot weer rechtop te zetten. ‘Je bent van harte welkom om eens te komen kijken of meld je snel aan bij Zeilvereniging Schildmeer in het clubgebouw Boei 12 aan de Roegeweg 3a in Steendam. Dat kan op vrijdagavond vanaf half zeven.
Een email sturen kan naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of stuur een appje naar 06-21456252 (M. Beks).

No Replies to "Zeiltrainingen op Schildmeer beginnen weer"