Eemsrakkers start met nieuw wedstrijdseizoen

Zes solisten van voltigevereniging Eemsrakkers uit Holwierde zijn afgelopen weekend afgereisd naar Vragender voor de eerste voltigewedstrijd van dit seizoen.

Voor Jemelia Maria en Esmee Groeneveld was dit hun eerste solowedstrijd in de klasse L. Thirza van Langen wist als tweede te eindigen in deze klasse. Jemelia Maria wist tot de vierde plaats te reiken.

Daarnaast hebben Ilona Toxopeus en Esmee Groeneveld ook uitstekend gepresteerd in de klasse L waar zich veel deelnemers voor hadden ingeschreven. In de klasse M kwamen Fleur Medema (5e plaats) en Silke Spijk (3e plaats) aan de start. Alle starts werden gevoltigeerd op het paard Dublin onder leiding van longeur Caston ten Hove.

Op bovenstaande foto het paard Dublin met longer Caston ten Hove en solisten Jemelia Maria en Esmee Groeneveld.

No Replies to "Eemsrakkers start met nieuw wedstrijdseizoen"