Succesvolle herstart Klimaatgroep Stars

Na een maand is de tafeltenniscompetitie weer hervat en zaterdag speelde het team van Klimaatgroep Stars tegen de reserves van Tempo-Team. Het duel leverde de Noord-Groninger ploeg een 7-3 zege op en dus was er sprake van een prima herstart.

Met Pekka Pelz, Nathan van der Lee (zie foto), Pim van Schaik in de singles en Colin Rengers met Van der Lee in het dubbelspel en Jan Tammenga weer in de coaching-rol, marcheerde het team voor de pauze naar een 5-0 voorsprong. Pelz won twee keer gemakkelijk. Hij etaleerde zijn klasse weer met regelmaat.

Van Schaik speelde tegen Fjodor Rademaker en deze 50-er stopte bijzonder veel energie in zijn spel. Drie games gingen ver boven de tien naar Van Schaik en alleen de derde game was duidelijk voor de Amsterdammer. Een felbevochten zege dus van de youngster. Met het dubbel en een afgetekende overwinning van Nathan, hadden we deze mooie stand op het bord staan.

Na de pauze waren de bordjes naar het overbekende cliché echter enigszins verhangen. Van der Lee verloor verrassend dik van Fjodor Rademaker met 3-0 en Van Schaik kon zijn vooral ook mentaal goede start niet hard maken. Hij verloor van Chris Walbrecht en Ilias Faraj zonder echt in het stuk voor te komen. Met overwinningen van Pelz tegen Rademaker en Van der Lee tegen Walbrecht kwam zodoende de 7-3 op het bord.

Een uitslag die net niet goed genoeg was, want Klimaatgroep Stars had weer eens te maken met een ongelukkige uitslag van de kraker tussen Westa en TOGB, de grote concurrenten in de strijd om de titel. Westa won dit duel afgetekend met 8-2, dus moet er een marge van vier punten overbrugd worden.

Zaterdag speelt Klimaatgroep Stars in Wessem tegen Westa. Dit duel zal gewonnen moeten worden om uitzicht op de titel te houden. De week erop speelt men tegen TOGB in Berkel Rodenrijs. Men kan dus stellen dat deze twee weken cruciaal worden voor het eindresultaat. Het worden spannende tijden, want de doelstelling blijft overeind staan. Klimaatgroep Stars wil kampioen worden.

No Replies to "Succesvolle herstart Klimaatgroep Stars"