30e Noorderrondrit op fiets gaat niet door

Door de nieuwe aangescherpte maatregelen van de overheid in de strijd tegen het coronavirus zijn alle evenementen in Nederland tot 1 juni geannuleerd. De gevolgen van de maatregelen worden langzaam maar zeker zichtbaar.

Ook de MFAC Loppersum krijgt er mee te maken. Men ziet zich genoodzaakt om de 39e editie van de Noorderrondrit op de fiets op Hemelvaartsdag 21 mei af te gelasten. MFAC Loppersum zal alles in het werk stellen om de 39e editie van de Noorderrondrit op de fiets in 2021 weer op de kalender te zetten’, zo laat het bestuur weten.

De Noorderrondrit op de fiets wordt al sinds 1978 georganiseerd en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de grootste eendaagse fietsevenementen in de provincie Groningen. De Noorderrondrit op de fiets wordt altijd op Hemelvaartsdag georganiseerd. Dat zou nu dus op 21 mei het geval zijn. De crisis waarin ook Nederland zich bevindt heeft daar echter een dikke streep doorheen getrokken.

No Replies to "30e Noorderrondrit op fiets gaat niet door"