Geen beachvolleybalweekend in Appingedam

Het organisatiecomité van het beachvolleybalweekend Appingedam, dat op 12 en 13 juni zou plaatsvinden, heeft besloten  het evenement in verband met de huidige coronacrisis af te blazen.

Alhoewel de eerste teams zich alweer hadden aangemeld vond men het niet verantwoord met de voorbereidingen verder te gaan. ‘Het is in de eerste plaats nog onzeker of evenementen als deze na 1 juni al weer georganiseerd mogen worden en bovendien willen we in  deze voor ondernemers erg moeilijke tijd niet aankloppen voor een sponsorbijdrage voor een evenement waarvan nog niet zeker is of deze wel doorgang kan vinden’, laat men weten.

‘Zonder sponsoren is een evenement als deze niet te organiseren. We zijn de sponsoren waar we de afgelopen jaren een beroep op hebben mogen doen zeer dankbaar en hopen dat ze allemaal goed weer uit deze crisisperiode komen’, vertelt voorzitter Gert de Groot.

Volgend jaar zal het draaiboek uit de kast worden getrokken om er weer een spektakel van te maken. Spelers en speelsters uit de hoogste nationale divisies komen altijd graag naar het toernooi in Appingedam. Het heeft voor hun een hoog reünie-gehalte en tevens een leuke afwisseling na een seizoen in de zaal.

De Groot: ‘De organisatie gaat er van uit dat een ieder begrip heeft voor het annuleren van dit evenement. De gezondheid van een ieder en met name de kwetsbaren in onze samenleving hebben op dit moment prioriteit.’

No Replies to "Geen beachvolleybalweekend in Appingedam"