Jeugd NEC Delfzijl doet het goed bij FC Groningen

Dat het jeugdvoetbal van NEC Delfzijl een meer dan gemiddeld niveau heeft, bewijst het feit wel dat een aantal oud-jeugdspelers het momenteel prima doet bij de leeftijdsgenoten van FC Groningen.

De Delfzijlster fusieclub is verheugd te kunnen melden dat maar liefst acht voormalige leden een volgende stap hebben gezet binnen de jeugdopleiding van de hoofdstedelijke profclub. Zij zijn (door)geselecteerd voor de volgende leeftijdsgroepen. Het gaat om Nathan Lesman (FCG O15 naar O16), Jari Kolthof (FCG O15 naar O16), Sverre Tuil (FCG O13 naar O14), Thomas van Noort (FCG O13 naar O14), Lars Venhuizen (FCG O13 naar O14), Splinter Klinkhamer (FCG O12 naar O13), Kick van Doorn (FCG O11 naar O12) en Lyam Vos (FCG O11 naar O12).

De vereniging is trots op de spelers en wenst hen veel succes in het komende seizoen. ‘Dit is een mooi voorbeeld van de jarenlange inzet van onze trainers, leiders en beleidsbepalers van onze mooie jeugdopleiding. Delfzijl is voetbal’, zegt Allard Janssen namens NEC Delfzijl.

No Replies to "Jeugd NEC Delfzijl doet het goed bij FC Groningen"