Danny Schudde assistent Marshall Pourier bij NEC Delfzijl

Met ingang van seizoen 2020-2021 zal Danny Schudde worden toegevoegd aan de technische staf van NEC Delfzijl. De voormalig speler en jeugdtrainer van NEC zal de nieuwe hoofdtrainer Marshall Pourier gaan assisteren. Naast zijn werkzaamheden voor de A-selectie gaat Schudde zich ook richten op het versterken van de jeugdafdeling van de Havenkanter club.

De 28-jarige Damster woont momenteel in Groningen, is in het bezit van UEFA B en is werkzaam als gymleraar in onder andere de gemeente Appingedam en Delfzijl.

Evenals de nieuwe hoofdtrainer is ook Danny Schudde een bekende van de club. Hij heeft in de beginjaren van NEC Delfzijl als speler van de A-selectie gefungeerd en als getalenteerd jeugdtrainer heeft hij een belangrijke bijdrage aan de club geleverd. Na enkele seizoenen aan het roer gestaan te hebben bij Be Quick 1887 JO15-1 is NEC Delfzijl zeer verheugd Danny komend seizoen weer op het Sportpark Centrum te mogen verwelkomen.

‘Met Danny Schudde als waardevolle toevoeging heeft onze A-selectie hiermee haar technische staf voor komend seizoen zo goed als rond. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol en kijken uit naar het seizoen 2020-2021’, zegt Hans Roeters namens de Delfzijlster vereniging.

No Replies to "Danny Schudde assistent Marshall Pourier bij NEC Delfzijl"