FC Groningen on tour bij NEC Delfzijl

Profclub FC Groningen is woensdag op bezoek geweest bij NEC Delfzijl in het kader van FC Groningen on tour. Er werd getraind onder leiding van gedreven en professionele trainers.

Een dag lang trainen als een prof van FC Groningen. Kinderen hadden de mogelijkheid om te leren voetballen als hun eigen FC-helden en konden kennis maken met de FC Groningen-trainingsmethoden. De voetbaldag was ingedeeld in een ochtend- en middagsessie en een sportlunch.

Tijdens de hele dag stond er één voetbalthema centraal. De FC-trainers hielpen de kinderen en gaven tips om zichzelf te ontwikkelen als voetballer. Het was een zeer geslaagde dag voor iets meer dan vijftig kinderen. In goede samenwerking met de gemeente Delfzijl en FC Groningen en met inachtneming van alle opgestelde maatregelen was het een zeer geslaagde dag. NEC Delfzijl bedankt FC Groningen, alle vrijwilligers van de club en de gemeente Delfzijl. Na deze prachtige start van de dag was het in de avonduren de jeugd van NEC Delfzijl die weer van start ging met de reguliere trainingen.

No Replies to "FC Groningen on tour bij NEC Delfzijl"