Trainer gezocht voor Vrouwen 2 van vv Winsum

vv Winsum is een gezellige maar ook zeker ambitieuze voetbalvereniging met goede faciliteiten. Ingaande het seizoen 2020-2021 zullen alle activiteiten op een nieuw modern sportpark gaan plaatsvinden. De club is een van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met meer dan 1100 leden. vv Winsum neemt deel aan het landelijke ontwikkelprogramma voor het meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB en is hiervoor als een van de drie verenigingen in het noorden van Nederland geselecteerd.

De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met zes senioren-teams (twee op zaterdag en vier op vrijdagavond 7×7) en zes meidenteams. Vrouwen 1 draait goed mee in de eerste klasse en heeft de ambitie om een stabiele eersteklasser te worden en op termijn wellicht door te groeien naar de hoofdklasse. Vrouwen 2 draait goed mee in de derde klasse en heeft de ambitie om op termijn door te groeien naar de tweede klasse. Het team bestaat grotendeels uit relatief jonge dames, zodat speelsters uit de jeugd ook gemakkelijk aan kunnen sluiten.

Voor dat team zoekt de Winsumer vereniging een trainer die bij voorkeur in het bezit is van het diploma UEFA Cof bereid is deze te behalen. Een fanatieke instelling met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden past hierbij. Hij of zij moet in staat zijn om gevarieerde oefenstof te kunnen aanbieden, gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters zowel op team- als individueel niveau.

Verdere kwalificaties die men vraagt zijn communicatief vaardigheid, in staat zijn om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk over te brengen naar de speelsters, goed samen kunnen werken met de trainer van Vrouwen 1 en oog hebben voor de ontwikkeling van jonge talentvolle speelsters (verbinding tussen jeugd en senioren).

Uiteraard gaat het om prestatie’s, maar ook plezier en humor dienen hoog in het vaandel te staan, evenals interesse en betrokkenheid tonen in de speelsters en de vereniging. Gevraagd wordt om trainingen op twee doordeweekse avonden te verzorgen en het team op de wedstrijddagen te coachen. Uiteraard is affiniteit in combinatie met ervaring in het vrouwenvoetbal een pré.

Is de interesse gewekt? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Elmont van de Commissie Voetbalzaken vrouwenvoetbal. Zijn telefoonnummer is 06-57551614. Een schriftelijke reactie/motivatie kan gemaild worden naar p.elmont@ziggo.nl.

No Replies to "Trainer gezocht voor Vrouwen 2 van vv Winsum"