Farmsumer dames op zoek naar nieuwe coach

Voor de A-selectie dames, op dit moment uitkomend in de 3e klasse A op zaterdag, is voetbalvereniging Farmsum op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde hoofdtrainer.

Farmsum is een gezellige vereniging waar plezier in het voetbal altijd voorop moet staan. Prestatiegericht en recreatief voetbal gaan dan ook hand in hand binnen deze vereniging. Farmsum diverse jeugdteams, drie zaalvoetbalteams en drie dames seniorenteams. Op de zondag zijn er twee prestatiegerichte teams actief (eerste en tweede elftal) en twee recreatieve teams (derde en het vierde elftal).

De taken en verantwoordelijkheden van de hoofdtrainer die men voor de dames zoekt zijn: Verantwoordelijk voor de gehele A-selectie en de technische staf van dames 1. De coach verzorgt de trainingen op maandag- en woensdagavond en uiteraard de coaching van het eerste dameselftal op zaterdag. De kandidaat is gericht op het verder ontplooien van de kwaliteiten van het team en individuele spelers. Hij/zij probeert waar mogelijk voor een goede doorstroming van de jeugd te zorgen, toont betrokkenheid bij de vereniging en zet zich daar maximaal voor in.

Mocht na het lezen van bovenstaande tekst de interesse zijn gewekt? Dan ziet de voetbalvereniging Farmsum een CV en motivatiebrief met belangstelling tegemoet. Die kunnen gestuurd worden naar voorzitter@vvfarmsum.nl.

No Replies to "Farmsumer dames op zoek naar nieuwe coach"