Geen Schildweek voor zeilers maar wel Kleintje Schild

Het bestuur van Zeilvereniging Schildmeer had iedereen graag langs en op het water gezien voor de 75e editie van de Schildweek. De corona-pandemie gooide echter ook hier roet in het eten. Nu de regels rondom de bestrijding van Covid-19 weer wat zijn versoepeld, hebben de watersportliefhebbers een tweetal evenementen in de agenda gezet waar de zeilers naar uit kunnen kijken.

In het weekend van 15 en 16 organiseren organiseert men een wedstrijd voor alle open eenheidsklassen en de windsurfer LT onder de naam Kleintje Schild. De aankondiging en inschrijven kan via  https://zeilverenigingschildmeer.nl/evenementen/kleintje-schild/

In het weekend van 3 en 4 oktober wordt in samenwerking met Jeugdwedstrijdzeilen de Schildmeer Regatta gehouden. Ook dit is een wedstrijd voor alle open eenheidsklassen en de windsurfer LT. De aankondiging en inschrijven kan via https://zeilverenigingschildmeer.nl/evenementen/schildmeer-regatta/

Voor Kleintje Schild is men druk bezig om mega hoofdprijzen te regelen. In de wedstrijdbepalingen zal men vermelden hoe deze te winnen zijn.

No Replies to "Geen Schildweek voor zeilers maar wel Kleintje Schild"