vv Holwierde sluit bijzonder voetbalseizoen af

Terwijl er reikhalzend naar de nieuwe voetbaljaargang wordt uitgekeken, blikt men bij derdeklasser Holwierde nog even terug. Het door de coronacrisis vroegtijdig afgebroken voetbalseizoen 2019-2020 wil men op het eigen sportpark Katmis op een bijzondere manier afsluiten.

Dat moet gebeuren middels een derby tegen de buren van vierdeklasser Poolster uit Spijk. Een voormalig jeugdelftal van Holwierde/Godlinze zal het duel aangaan tegen een vriendenteam van de Spijksters, zijnde het huidige derde elftal van de geelzwarten.

Coach Bert Westerhuis heeft de volgende talenten opgeroepen voor het jeugdelftal 2012-2013 van Holwierde/Godlinze: Koen Dokter, Erwin van Dijk, Jesse Poort, Leo Middel, Patrick Steenhuis, Peter Bouwsema, Pieter Jan de Vries, Andy Lafaille, Joeri Oosting, Sven Beeftink, Thijs Stoppels, Yirsan Bouman en Yorick Bouman.

Poolster speelt met de volgende spelers: Mark Raangs, Robert Schrikkema, Jeroen Schrikkema, Meindert Dijkstra, Rick Raangs, Ramon van Gennip, J.P. Wiersema, Chiel de Lange, Thom Bos, Robert Reijerse, Jan van Dam, Robert Molenberg en Twan Hoven.

De aftrap van het duel staat voor half drie gepland. Na negentig minuten strijd op het veld te hebben geleverd, zal in de kantine van Holwierde de verlenging plaatsvinden.

No Replies to " vv Holwierde sluit bijzonder voetbalseizoen af"