Open les bij Voltigevereniging Eemsrakkers

Om het sporten en bewegen bij kinderen te blijven stimuleren organiseert Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde een open voltigeles op zaterdag 5 en 19 september.

Door middel van deze gratis proeflessen wil de vereniging kinderen kennis laten maken met deze unieke sport, die een combinatie is van paardrijden en turnen. Voltigevereniging de Eemsrakkers is de enige vereniging in de provincie Groningen waarbij enkel de voltigesport wordt uitgevoerd. De lessen worden gegeven op pony’s en paarden van de vereniging en onder leiding van enthousiaste instructeurs.

Kinderen kunnen zich tot 1 september opgeven door middel van het mailadres voltigever.eemsrakkers@gmail.com. Na die datum krijgen de opgegeven deelnemers een datum en tijdstip door waarop ze zijn ingedeeld.  Op bijgaande foto een voorbeeld van wat het resultaat ooit zou kunnen zijn.

No Replies to "Open les bij Voltigevereniging Eemsrakkers"