Nieuwe sponsors voor vijfdeklasser WEO

Voetbalvereniging WEO uit Woldendorp, het nieuwe seizoen uitkomend in de 5e Klasse C zondag, heeft zichzelf van zijn beste zijde laten zien. Voorafgaande aan de bekerwedstrijd tegen competitiegenoot Oldambtster Boys werd een nieuwe outfit getoond met daarop de namen van de drie hoofdsponsors die zich voor de komende drie jaar aan de club hebben verbonden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Woldendorper vereniging werd al bekend gemaakt wie de tenues van de geelzwarten de komende jaren zouden sieren. Het werd een trio bedrijven aan de Energieweg in Appingedam, te weten NIVI, AquaSafety en Detasafe. NIVI is dé opleider in VCA cursussen in Appingedam en omstreken. Zij geven de VCA-basiscursus en de VCA volcursus, inclusief het bijbehorende examen.

Of heffen en hijsen de kern van uw bedrijfsvoering vormt, of slechts een noodzakelijk onderdeel binnen uw organisatie is, voor alle hef- en hijsmiddelen is AquaSafety de vertrouwde leverancier en inspecteur. Iedere bedrijfssituatie is uniek. Daarom analyseert men specifieke bedrijfssituaties en stemt men samen met het bedrijf de hef- en hijs toepassingen af op de bedrijfsvoering. Men is de bedrijven graag van dienst met op maat gemaakte hef- en hijsoplossingen, trainingen, keuringen, inspecties en onderhoud.

Detasafe  is een VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd uitzendbureau. Men biedt alle vormen van flexibele arbeid aan in diverse beroepsgroepen. Het samenbrengen van mens en werk is de specialiteit van dit Damster bedrijf.

‘We zijn blij dat we na acht maanden eindelijk de nieuwe outfit aan het publiek kunnen tonen’, aldus voorzitter Leen Meijerhof van WEO. Slecht weer was aanvankelijk spelbreker, de coronacrisis kwam daar nog eens bovenop. Nu was het dan eindelijk zo ver. Met inachtneming van de nodige afstand volgens de regels van het RIVM konden de officiële plichtplegingen worden voltooid. Het aansluitende bekertreffen werd met 7-2 door WEO in winst omgezet.

No Replies to "Nieuwe sponsors voor vijfdeklasser WEO"