Volleyballers Trias kunnen weer aan de bak

Volleybalvereniging Trias heeft de trainingen, met inachtneming van de benodigde corona-maatregelen, weer hervat. Deze maatregelen zijn ook bij wedstrijden van toepassing en dit zorgt voor een uitdaging voor de vereniging. Men heeft de laatste welken intensief overleg gehad met de beheerders van de sporthallen in Delfzijl en Appingedam over de praktische invulling hiervan.

Komend weekend beginnen de wedstrijden in de volleybalcompetitie weer. Dames 1 opent vanavond in een uitwedstrijd tegen Oryx dames 1 uit Groningen. Jacob Kiewiet heeft de training van deze groep op zich genomen, Annette Ottens gaat de coaching doen. Het team heeft in de afgelopen weken oefenwedstrijden gespeeld tegen Vios Kolham (getraind door Dolf Langerhuizen) en LSV Loppersum.

Over de wedstrijd tegen Vios waren trainer en coach zeer positief. Tegen de dames van LSV werd moeizamer gespeeld. Door afwezigheid van de spelverdelers moest hier een andere invulling aan gegeven worden. Toch werden hier ook lichtpuntjes gezien. Voornamelijk in de passing,

Behalve Marjan Bodde zullen de dames het dit seizoen ook zonder Sharon Langerhuizen moeten doen. Ook zij is in verwachting. De huidige selectie bestaat uit Rebecca Wegman, Marjolein Groeneveld, Marjolein Wolt, Loes Wedda, Marijke Hoofdmann, Esmay Wezeman, Hanneke Evers, doorgestroomd van Dames 2, Romin Berghuis en van Meisjes A Sanna Huizinga.

De heren starten zaterdag met een uitwedstrijd tegen Exstudiantes Heren 3 uit Groningen. Zij hebben een grote selectie om uit te putten. Die bestaat uit Peter Alserda, Frits de Boer, Eric Bos, Tiemen Doorn, Rick de Goede, Marcel Jutte, Marcel van Leeuwen, Harry Smit, Gertjan de Rooij, Mark de Rooij, Martin Stoppels, Jan Timmerman, Mark Viel en Ernst Dijkstra.

Het volledige programma van deze week ziet er als volgt uit:

Donderdag 17 september (19:45 uur) Oryx DS1     - vv Trias DS1 Selwerd, Groningen
Zaterdag 19 september (10:00 uur) DIO/Bedum MC1  - vv Trias MC1 De Beemden, Bedum
            (12:30 uur) Exstudiantes DS2 - vv Trias DS2 Selwerd, Groningen
            (13:30 uur) vv Peize MA1   - vv Trias MA1 Sporthal Peize
            (14:30 uur) Exstudiantes DS5 - vv Trias DS3 Selwerd, Groningen
            (16:30 uur) Exstudiantes HS3 - vv Trias HS1 Selwerd, Groningen
            (20:00 uur) Doles DS1    - vv Trias DS4 de Borgstee, Harkstede
Maandag 21 september  (18:00 uur) Lycurgus DJ1   - vv Trias DS1 Beijum, Groningen (beker)

No Replies to "Volleyballers Trias kunnen weer aan de bak"