Remise KlimaatgroepStars op bezoek bij Hercules

De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum hebben aan de Bosboomstraat in Terborg een 3-3 gelijkspel weten te bewerkstelligen in het duel met Hercules. Het was niet de dag van Colin Rengers. Hij kreeg twee nederlagen aan zijn broek. Shuohan Men deed het beter. Zij verzilverde beide partijen. Pim van Schaik liet een zege en een nederlaag noteren. Die kwam uitgerekend tot stand in het duel met oud-ploeggenoot Pekka Pelz.

De verwachtingen waren hooggespannen nadat KlimaatgroepStars een week eerder Tempo Team met een 6-0 nederlaag terug naar Amsterdam had gestuurd. Hoe zou het keurkorps van Jan Tammenga zich houden in het treffen met Hercules.

De openingspartij werd door Pim van Schaik gespeeld. Hij moest het opnemen tegen Pekka Pelz, die vorig jaar nog voor de Middelstummers speelde en zich een grote aanwinst toonde. Van Schaik ging met 3-1 onderuit en dus was de eerste slag voor de thuisclub.

Toen Jelle Bosman vervolgens ook nog eens van Colin Rengers wist te winnen (3-2) was het aan Shuohan Men om de Middelstummers weer dichterbij te brengen. Zij rekende resoluut af (0-3) met Jurgen Pastoors en bracht de spanning weer terug in de wedstrijd.

Die leek al snel weer te zijn verdwenen nadat Pelz ook Rengers op een zijspoor had gezet. Nu was het aan Pim van Schaik om de gasten dichterbij te brengen. Hij wist Pastoors aan de kant te schuiven (3-1) en daarmee was de opdracht voor Shuohan Men duidelijk. Als KlimaatgroepStars niet met lege handen naar huis wilde vertrekken, moest de Chinese haar opponent Jelle Bosman zien te kloppen en dat deed ze met 3-1.

KlimaatgroepStars had het punt op zak en staat nu als derde genoteerd op de ranglijst, achter koploper DeBoer/Taverzo en VeerhuisWessem/Westa. Komend weekeinde speelt de Middelstummer brigade opnieuw uit. Dan is VeerhuisWessem/Westa de tegenstander. Twee weken later komt hekensluiter Combilo/TOGB naar de sportzaal aan de Coendersweg.

Uitslagen & Stand
Combilo/TOGB     – Proactief/TT Hilversum	2 - 4
Hercules       – KlimaatgroepStars	3 – 3
VeerhuisWessem/Westa – Salamanders       6 - 0	

DeBoer Taverzo 				    4 - 18
VeerhuisWessem/Westa			    3 - 13 
Klimaatgroep Stars 			    3 - 12
van Wijnen/Smash '70 			    3 - 9
ProActiefTTHilversum 			    3 - 8
Hercules 				    3 - 8
Tempo-Team 147Salamanders		    3 - 5
Combilo TOGB				    2 - 4

No Replies to "Remise KlimaatgroepStars op bezoek bij Hercules"