Ook Delfdam 35+ sneuvelt door Covid-19

Voetballende 35-plussers die zich elk jaar in de zaal konden uitleven, zullen het komende jaar zonder het bekende Delfdam 35+-toernooi moeten stellen. De organisatie heeft namelijk besloten om de 18e editie van dit evenement vanwege de coronacrisis te schrappen.

Het zaaltoernooi voor liefhebbers uit de gemeenten Appingedam en Delfzijl zou in januari voor de achttiende keer worden georganiseerd. Dat zou dan ook meteen de laatste keer in de huidige vorm zijn, omdat de gemeenten opgaan in het nieuw te vormen Eemsdelta. De organisatie vindt dat er geen openingen binnen de huidige coronamaatregelen zijn te vinden die het verantwoord maken om een volwaardig toernooi te kunnen aanbieden.

Men gaat er ook niet van uit dat de situatie op korte termijn dusdanig zal verbeteren dat er toch nog iets van de grond kan komen en dus zal de eerstvolgende editie op zijn vroegst in 2022 worden afgewerkt. ‘We hopen jullie in 2022 weer te begroeten en dat de 18e editie in 2022 weer doorgang kan vinden’, aldus de organisatie van Delfdam 35+.

No Replies to "Ook Delfdam 35+ sneuvelt door Covid-19"