Gert van Duinen nieuwe trainer SV Bedum

Gert van Duinen is door het bestuur van SV Bedum met ingang van 1 januari benoemd als nieuwe hoofdtrainer van de eerste selectie voor het restant van het seizoen 2020/2021. Hij volgt hiermee Remy van der Wal op, die onlangs besloot de functie neer te leggen. Van Duinen is geen onbekende binnen de vereniging. Bij het voormalige CVVB was hij van 2009 tot 2011 werkzaam bij de jeugd.

Van Duinen maakte afgelopen najaar bekend dat hij de club uit de Hoofdklasse B na drie seizoenen zou verlaten. Volgens eigen zeggen is hij toe aan een nieuwe uitdaging.’ Hij was van plan om dit seizoen een sabbatical te houden. Als echt voetbaldier ging het bloed toch weer sneller stromen en is hij blij om weer op het veld te mogen staan. Naast HZVV was hij onder andere hoofd-jeugdtrainer bij het Asser Achilles 1894 en jeugdtrainer bij FC Groningen.

Het bestuur van SV Bedum heeft Van Duinen in de afgelopen gesprekken leren kennen als een zeer ambitieuze trainer die weet wat hij wil en kan bogen op veel trainerservaring. Voorzitter Jan-Jurjen Timmer spreekt dan ook namens de vereniging het vertrouwen uit in een goede samenwerking. Men wenst de oefenmeester veel plezier maar vooral ook resultaat in de tweede klasse.

Twee jaar geleden kwam Van Duinen met HZVV, toen nog koploper en de latere kampioen in de 1e Klasse E, naar het Bedumer kunstgras en snoepte de punten (1-3) voor de neus van de thuisclub weg. In het begin van dat zelfde voetbaljaar werd in Hoogeveen zelfs met 8-1 van SV Bedum gewonnen (foto: Jochem van de Weg).

No Replies to "Gert van Duinen nieuwe trainer SV Bedum"