Bert Vos verlengt contract met VV Winsum

Bert Vos en eersteklasser vv Winsum zijn ook het seizoen 2021/2022 aan elkaar verbonden. Club en oefenmeester zijn onlangs een contractverlenging overeen gekomen. De voormalig voetballer van Oranje Nassau en regioclub Poolster is bezig aan zijn derde jaar als hoofdverantwoordelijke van het Winsumer vlaggenschip.

‘Het seizoen 2020/2021 is vooralsnog een bizar verhaal. Geen wedstrijden en trainingen op een manier zoals de club het graag zou willen. Er is nog geen stip aan de horizon hoe het seizoen verder gaat, maar toch is de blik bij onze vereniging ook al op het volgende seizoen gericht’, meldt de vereniging op de eigen website.

‘We kunnen namelijk met grote tevredenheid melden dat Bert Vos ook in het seizoen 2021/2022 hoofdtrainer van de eerste selectie van vv Winsum zal zijn. Zowel Bert als de vereniging zijn zeer content met de huidige samenwerking en hopen dat deze ook komend seizoen succesvol zal zijn.

Onder de leiding van Bert Vos werd Winsum in zijn eerste jaar derde en mocht om die reden meedoen in de nacompetitie om een plek in de hoofdklasse. Daarnaast reikten de groenzwarten tot de halve finale van de Districtsbeker, waarmee het tevens het recht had verworven om in de KNVB-beker op te treden. Dat werd geen succesverhaal. De door de coronacrisis te vroeg afgebroken voetbaljaargang 2019/2020 werd met een zevende plek afgesloten en op het moment dat de huidige competitie om dezelfde reden werd stilgelegd, stond Winsum opnieuw op die plaats.

Overigens heeft Jeroen de Munck al eerder aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als trainer van de tweede selectie. Het intensieve trainerschap kan hij niet langer combineren met zijn drukke baan in het onderwijs. Samen met Bert Vos kwam De Munck in het seizoen 2018/2019 naar vv Winsum. Hij is daar geen onbekende, want De Munck woont en werkt in het dorp en speelde in het verleden bij Viboa.

No Replies to "Bert Vos verlengt contract met VV Winsum"