Omlandia gaat langer door met trainers

Omlandia is blij om te kunnen mededelen dat de verbintenissen met drie trainers verlengd zijn. Zowel hoofdtrainer Simon Schuil, B-selectie-trainer Daniel Venhuizen als dames-trainer Timothy de Vries zijn ook in 2021-2022 aan Omlandia verbonden en daar is de club meer dan tevreden mee. Al was het maar omdat het huidige seizoen door de coronaperikelen nog niet is wat ervan gehoopt werd.

door Merijn Slagter

‘We zijn tevreden over de trainers en hun assistenten en daarom hebben we hun contracten verlengd’, motiveert Peter Kamphuis van de technische commissie. ‘In ons damesteam is er een goede samenwerking tussen Timothy en de dames. Ons tweede elftal heeft het weliswaar lastig in de Reserve Eerste Klasse, maar het is erg prettig om Daniel met een frisse blik bezig te zien met de spelers in de B-selectie.’

Kamphuis: ‘Ons eerste elftal heeft ondanks het korte seizoen al aardig wat blessuregevallen gekend en daardoor misschien niet het onderste uit de kan kunnen halen, maar desondanks zien we dat Simon hier heel positief mee omgaat. Ook hebben we een goede voorbereiding van de A-selectie op het huidige seizoen gezien, waar één grote gretige groep zich prepareerde voor de competitie. Alle betrokkenen wilden graag verlengen en daar zijn we heel content mee.’

Overigens hebben assistent-trainer René Hovenkamp (Omlandia 1) en teamleider Jan Bijman (Omlandia VR1) eveneens laten weten dezelfde positie volgend seizoen te willen bekleden.

No Replies to "Omlandia gaat langer door met trainers"