NEC Delfzijl verlengt samenwerking trio trainers

Het huidige voetbalseizoen is niet geworden waar iedereen op heeft gehoopt. Vanwege COVID-19 zijn er nauwelijks wedstrijden geweest en kunnen de trainers niet trainen op een manier die zij gewend zijn. Toch zijn er wel weer wat positieve ontwikkelingen binnen de club, zoals de contractverlenging van een drietal trainers, waaronder hoofdcoach Marshall Pourier.

Ondanks alle onzekerheden is NEC Delfzijl druk bezig om verder te kijken dan het huidige seizoen. De club is verheugd dat men kan melden dat de hoofdtrainer van de A-selectie, Marshall Pourier (zie foto), zijn aflopende contract met een jaar heeft verlengd. Ondanks het geringe aantal wedstrijden die dit seizoen zijn gespeeld, is de technische commissie erg tevreden over de wijze waarop Pourier zijn taken invult.

Er zijn wat nieuwe gezichten binnen de club opgedoken, toch is er een hechte spelersgroep ontstaan waar veel kwaliteit en potentie in zit. Zowel trainer als spelers kijken er dan ook naar uit om dit, zodra weer mogelijk, op het veld te laten zien.

Naast Marshall Pourier heeft NEC Delfzijl ook de contracten van assistent-trainer Danny Schudde en de trainer van de B-selectie, Edwin Guikema, tot en met volgend seizoen weten te verlengen. ‘Wij zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking met beide trainers’, meldt de vereniging. Daarnaast zal Schudde een nog nader te bepalen rol binnen de jeugdafdeling krijgen.

No Replies to "NEC Delfzijl verlengt samenwerking trio trainers"