Proeflessen bij zeilvereniging Schildmeer

Heb jij zin om een spannend avontuur te beleven en durf jij de kapitein te zijn van je eigen boot? Bij zeilvereniging Schildmeer leren ze je hoe je in een eigen zeilbootje weg kunt varen. De vereniging nodigt belangstellenden graag uit voor drie proeflessen in Steendam. Tijdens deze proeflessen gaan de deelnemers het avontuur aan en wordt er in drie lessen kennis gemaakt met het zeilen in een kleine eenmansboot, de optimist.

De proeflessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en vinden plaats op 11 en 25 april van 10.30 uur tot 12.00 uur en op 18 april van 13.00 uur tot 14.30 uur. Tijdens de lessen maakt men kennis met de zeilboot en wordt er (in afwachting van de corona-maatregelen) een middag geoefend in het zwembad van Delfzijl. De laatste proefles gaaat iedereen het water pas echt op.

De kosten voor deze proeflessen bedragen in totaal tien euro en zijn geheel vrijblijvend. ‘Vind je het nog een beetje spannend? Neem dan gerust een vriendje, vriendinnetje, broer of zus mee. Maar als je toch alleen komt maak je al snel leuke nieuwe vrienden. Een zwemdiploma is verplicht en ook krijg je tijdens de proeflessen een zwemvest van de vereniging. Je hoeft dus niet te beschikken over eigen zeilkleding. Een regenbroek, warme jas en stevige schoenen zijn voldoende’, aldus de vereniging. Voor meer informatie of voor opgave kan men mailen naar training@zeilverenigingschildmeer.nl of kijk op www.zeilverenigingschildmeer.nl

Zeilvereniging Schildmeer is een actieve en laagdrempelige zeilvereniging gevestigd in Steendam aan het Schildmeer. Binnen de vereniging heeft men een actieve en gezellige groep zeilers. De jeugdleden zeilen in een optimist, een splash of een laser. Doel van de vereniging is om spelenderwijs en met individuele begeleiding, de jeugd te leren om in een zeilboot te varen. Zeilen is plezier, vrijheid en avontuur.

No Replies to "Proeflessen bij zeilvereniging Schildmeer"