vv Winsum zoekt train(st)er voor Vrouwen 2 en 3

Ben jij die gedreven train(st)er die onze jonge, enthousiaste en talentvolle vrouwen wil doorontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Vrouwen 2 speelt in de 3e klasse en vormt een belangrijke schakel binnen de vrouwenafdeling. Hier krijgen de speelsters o.a. de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen naar Vrouwen 1, dat 1e klasse landelijk speelt. Vrouwen 3 speelt 5e klasse en bestaat veelal uit vrouwen die net de overstap hebben gemaakt vanuit de jeugd en volop potentie hebben om door te groeien.

vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten en is één van de grootste verenigingen in Noord-Nederland. Daarmee biedt vv Winsum volop mogelijkheden voor zowel een jonge train(st)er die zichzelf wil ontwikkelen, als voor een ervaren train(st)er door middel van kennisoverdracht. Je werkt samen met de hoofdtrainer van Vrouwen 1, zodat je elkaar kunt versterken, met een gezamenlijk doel: plezier en ontwikkeling binnen de vrouwenafdeling van vv Winsum.

De club beschikt over een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling met zes seniorenteams (drie op zaterdag en drie op vrijdagavond 7×7) en vier meidenteams. Daarnaast is vv Winsum door de KNVB geselecteerd voor een ontwikkelingsprogramma voor meiden- en vrouwen. En recent heeft vv Winsum een driejarig sponsorcontract ontvangen van ING.

vv Winsum zoekt met ingang van het komende seizoen een train(st)er die:
• op maandag Vrouwen 3 traint en op donderdag Vrouwen 2 en 3;
• op zaterdag Vrouwen 2 coacht tijdens de wedstijd;
• gedreven is, met een heldere voetbal visie;
• gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de speelsters;
• communicatief vaardig is en in staat is om de oefenstof en speelwijze helder en
duidelijk over te brengen naar de speelsters;
• oog heeft voor de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle speelsters (zowel binnen de vrouwen- als vanuit de meidenafdeling);
• staat voor de combinatie van prestatie, met plezier en humor;
• interesse en betrokkenheid toont in de speelsters en de vereniging;
• affiniteit heeft met vrouwenvoetbal.

TC 3/UEFA C of de bereidheid deze te halen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Interesse?
Geïnteresseerd in deze mooie voetbalvacature? Stuur dan je korte motivatie en voetbal CV, naar: bestuurslidvoetbalzaken@vvwinsum.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbal Zaken, tel: 06-28822057.

No Replies to "vv Winsum zoekt train(st)er voor Vrouwen 2 en 3"