TTV Midstars organiseert weer OTC Veteranentoernooi

Tafeltennisvereniging Midstars uit Middelstum organiseert dit jaar de elfde editie van het OTC Veteranentoernooi. Het evenement in de sportzaal aan de Coendersweg in Middelstum vindt plaats op zondag 29 augustus.

Deelname is mogelijk voor iedereen van 40 jaar of ouder. Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. Het inschrijfgeld voor leden van de OTC is vier euro. Niet-leden betalen 5,50 euro. Betalen kan op de dag van het toernooi. Het zal volgens de organiserende vereniging een gezellig toernooi worden, waarbij iedereen volop aan spelen toe komt en niet al na een paar uur is uitgeschakeld. In de kantine zijn verschillende drankjes en snacks verkrijgbaar. De inschrijving sluit op 22 augustus. Het is wel verstandig om je tijdig op te geven, want vol is vol. Er kunnen maximaal 42 deelnemers ingeschreven worden.

De inschrijving gaat via Peter Streurman, te bereiken via het mailadres otc-toernooi@midstars.nl, of telefonisch via 06-53775212. Het toernooi wordt gespeeld in de sportzaal van Midstars aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Bij opgave per deelnemer graag opgeven of men wel of niet lid is van OTC, de naam van de vereniging waarvoor men uitkomt en het emailadres waarop men bereikbaar is. Op bijgaande archieffoto Jan Tammenga in actie.

No Replies to "TTV Midstars organiseert weer OTC Veteranentoernooi"