Running Clinic bij Loopgroep Bedum

Loopgroep Bedum start op donderdagavond 2 september met een running clinic van negen lessen. Deze zijn geschikt voor zowel absolute beginners als voor ‘herintreders.’ De gediplomeerde en ervaren trainers van de Loopgroep Bedum zorgen er voor dat elke deelnemer op een verantwoorde manier training krijgt.

Gedurende de clinic zal men merken dat de conditie verbetert en dat deelnemers in staat blijken te zijn om steeds langer, verder en met (meer) plezier te sporten. De clinic start op donderdag 2 september om 19.30 uur bij de Sporthal de Beemden en duurt een uur. De laatste keer is donderdag 28 oktober. Na afloop van de clinic is men in staat om, als het goed is, 5 kilometer aan een stuk te rennen. Meer informatie kun je vinden op www.loopgroepbedum.nl/clinic. Voor nadere inlichtingen en opgave kan men terecht bij Peter van der Hulst op het telefoonnummer 06-34028797 of via het emailadres trainer@loopgroepbedum.nl.

No Replies to "Running Clinic bij Loopgroep Bedum"