Boksvereniging Appingedam hervat trainingen

De zomervakantie is grotendeels voorbij en daarom hervat Boksvereniging Appingedam weer de bokstrainingen in de gymzaal van de Olingertil aan de Olingermeeden 8 in Appingedam.

Op maandag 23 augustus beginnen de trainingen weer voor alle groepen. De jeugdgroep tot 16 jaar opent het seizoen met een training van 18.30 tot 19.30 uur. Eveneens zal er van 18.30 tot 19.30 uur een les Parkinson-boksen worden gegeven. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Dit alles met inachtneming van de geldende regels omtrent corona.

Op donderdag 26 augustus geeft men voor alle belangstellenden een open bokstraining. De jeugdgroep tot 16 jaar start de training van 18.30 tot 19.30 uur met voor de jeugdgroep natuurlijk de traditionele Ouder-Kind training waarbij de ouders met hun kinderen kunnen meetrainen. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Tevens is het voor iedereen die kennis wil maken met de bokssport mogelijk om aan de training deel te nemen. Tegelijkertijd wordt dan het begin van het nieuwe trainingsseizoen ingeluid. Dit alles ook weer met inachtneming van de geldende regels omtrent corona.

Er wordt bij de vereniging zowel op recreatief als wedstrijdniveau getraind. De boksvereniging kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid en open cultuur. Voor meer informatie over boksen kan men een kijkje nemen op www.boksverenigingappingedam.nl.

No Replies to "Boksvereniging Appingedam hervat trainingen"