Waarom moeilijk doen als het samen kan

Als club beschik je over veel mensen die hun uiterste best doen om het de sporters zo veel mogelijk naar de zin te maken. Een grote schoonmaak is af en toe wel op zijn plaats, want er komen nogal wat eigen mensen en gasten over de vloer. Dan wil je als vereniging zorgdragen voor een omgeving waarin het prettig toeven is.

Onder het motto ‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’ stak men bij NEC Delfzijl de handen uit de mouwen. Deze keer waren het de complete A-selectie en de Dames 2 7×7 die het woord bij de daad voegden en zich aanmelden voor een extra jaarlijkse schoonmaak van het clubgebouw. Samen met nog een paar vrijwilligers werd het clubgebouw onder de bezielende leiding van de twee vaste schoonmaaksters Maureen en Henny in een avond tijd weer spic en span gemaakt. Op de ritme van muziek werd met veel gezang, humor en plezier gedweild en gepoetst dat het een lieve lust was.
‘We hebben nooit geweten dat schoonmaken zo leuk kan zijn’, waren de reacties na afloop.

Als bijvangst trok de vereniging nieuwe vrijwilligers voor de kantine en een A-selectie-speler aan die maandelijks, wel in ruil voor een bittergarnituur, voor het team de ramen van de kantine schoon gaan maken. ‘Dat noemen we nog eens het Tjakka-gevoel’, zegt Hans Roeters namens de Delfzijlster club. OP bijgaande foto de schoonmaakploeg die het clubgebouw onder handen hebben genomen.

No Replies to "Waarom moeilijk doen als het samen kan"