Loopgroep Bedum actief tijdens najaarsmarathons

Een kwartet atleten van de Loopgroep Bedum heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de 40e editie van de Marathon Rotterdam. Ze moesten anderhalf jaar wachten om weer in Rotterdam te kunnen starten. Door de optimale weersomstandigheden werd er prima gepresteerd.

Voor atleet Bram Wubs was het zijn officiele debuut op deze afstand (42,2 kilometer). Hij liep een fantastische tijd van 3.17.34 uur. Edward Pechler was de snelste van het viertal met 2.57.17 uur, waarmee bij voor de negende keer onder de magische drie uur dook. Erik Stam, die drie weken terug ook al een marathon voltooide, liep ook een nieuwe beste tijd van 4.53.14 uur. Zijn zoon Harmen, die in september een zwemtocht van 18 kilometer voltooid had, kwam na een korte trainingsperiode in 3.27.04 uur over de meet op de Coolsingel. De Marathon van Parijs werd gelopen door loopgroep-atlete Marieke Ludwig in 4.36.19 uur. Haar man Egbert was rapper en passeerde de finish in 3.46.51 uur (foto: Rika Reiffers).

 

No Replies to "Loopgroep Bedum actief tijdens najaarsmarathons"