vv Winsum start zoektocht naar nieuwe hoofdtrainer

vv Winsum zoekt een trainer-coach voor het eerste elftal, uitkomend in de 1e Klasse E van het zaterdagvoetbal. vv Winsum is een ambitieuze, maar ook zeker gezellige, voetbalvereniging met goede faciliteiten (nieuw modern sportpark) en is een van de grootste verenigingen in Noord-Nederland met in totaal meer dan 1100 leden.

Het vlaggenschip van de vereniging speelt al jaren in de eerste klasse en bestaat uit een aantal ervaren spelers, aangevuld met veel jonge talentvolle voetballers, die vaak zijn doorgestroomd vanuit de eigen jeugdafdeling. De vereniging zoekt met ingang van het volgende seizoen (2022-2023) een trainer-coach die in het bezit is van TC1 /UEFA A (of deze op dit moment volgt), fanatiek is met een heldere visie op hoe er gevoetbald moet worden. Iemand die zich wil doorontwikkelen als trainer-coach, gevarieerde oefenstof aanbiedt gericht op het verder ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de spelers, zowel op team- als individueel niveau.

De nieuwe coach moet communicatief vaardig zijn en in staat om de oefenstof en speelwijze helder en duidelijk naar de spelers over te brengen. Hij heeft oog voor de ontwikkeling van talentvolle spelers (verbinding 2e elftal, O23 en JO19 en moet naast prestatie ook plezier en humor hoog in het vaandel hebben staan. Niet onbelangrijk is eveneens een goede wisselwerking met de trainers van heren 2, O23 en JO19, interesse en betrokkenheid in spelers en vereniging. Hij verzorgt de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en coacht het team op de wedstrijddagen.

Interesse? Voor meer informatie mag men contact opnemen met Jan Jaap Zijlstra, bestuurslid Voetbalzaken, telefoon 06-28822057. Een schriftelijke reactie/motivatie mag men mailen naar bestuurslidvoetbalzaken@vvwinsum.nl.

No Replies to "vv Winsum start zoektocht naar nieuwe hoofdtrainer"