Van der Wiel verlengt contract met De Fivel

Oefenmeester Wilhem van der Wiel blijft ook volgend seizoen aan vijfdeklasser De Fivel verbonden. Na een gesprek met een afvaardiging van de selectie, die een positief advies gaf, en een gesprek met de trainer zelf is gezamenlijk de conclusie getrokken dat niets een contractverlenging in de weg staat.

Van der Wiel wil er graag nog een seizoen bij De Fivel aan vastplakken. Hij ziet nog voldoende rek in de selectie, wil promoveren naar de vierde klasse en gaat die uitdaging vol overgave aan.

Van der Wiel nam aan het begin van het seizoen de plaats in van Nik Poortinga, die na drie seizoenen bij de ploeg uit Zeerijp een sabbatical nam. Van der Wiel was assistent-trainer van VVK1 zaterdag en was bij deze club onder meer ook trainer bij het damesvoetbal. Behalve de trainerscursus van de KNVB heeft hij ook een tijdje in China een High School team getraind en de René Meulensteen-cursus techniektraining gevolgd. De Fivel is de eerste club die Van der Wiel als hoofdtrainer onder zijn hoede heeft.

De Fivel heeft de laatste jaren goede ervaringen met jonge, beginnende trainers en in dat beeld past ook de huidige oefenmeester.

No Replies to "Van der Wiel verlengt contract met De Fivel"