NEC Delfzijl krijgt cheque Grote Club Actie

Ondanks het druilige weer was het zaterdag toch  feest op sportpark Centrum in Delfzijl, de thuisbasis van NEC Delfzijl. Voorzitter Emme Groot en penningmeester Nicole van der Wielen mochten uit handen van de organisatie van de Grote Club Actie een cheque ontvangen met het fantastische bedrag van 5642,40 euro.  

Het is het resultaat van vele enthousiaste kinderen die de afgelopen weken een topprestatie hebben geleverd door honderden loten te verkopen. Sommige sponsoren deden met de koop van superloten van 150 euro per stuk ook een behoorlijke duit in de zak.

NEC Delfzijl was in de regio met afstand de vereniging met de meest verkochte loten zelfs nog meer dan het record van vorig jaar. ‘Een waanzinnige prestatie waar we echt heel blij mee zijn’, aldus het bestuur. Het team en de kinderen met de meest verkochte loten ontvingen leuke prijzen. Het bestuur van de club bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt maar in het bijzonder de organisatie, kinderen en de sponsoren.  Met de opbrengst kan NEC Delfzijl investeringen doen voor de jeugdafdeling.

No Replies to "NEC Delfzijl krijgt cheque Grote Club Actie"