Roy Kamps verlaat derdeklasser Noordwolde

Derdeklasser Noordwolde en trainer Roy Kamps gaan aan het einde van het seizoen ieder hun weg. Kamps heeft twee periodes bij Noordwolde onder contract gestaan. De eerste keer was hij de verantwoordelijke man in de periode van 2014 tot en met 2017 en nadat Simon Schuil in het seizoen 2019/2020 richting Ten Boer vertrok, kwam Kamps terug.

Roy Kamps heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ambitieus is en dat zijn ambities verder reiken dan Noordwolde. De club had de oefenmeester graag nog een poosje onder contract gehouden. ‘Maar we weten van zijn ambities en we gunnen hem dat ook. Roy heeft, ondanks de coronaperikelen, altijd met de groep doorgetraind en er het beste van proberen te maken. Dit heeft geresulteerd in een aantal goede wedstrijden en dito overwinningen. Zijn sociale betrokkenheid en zijn persoonlijkheid passen gewoon goed bij de club. Hij wil altijd het beste uit alles halen’, zo zegt het bestuur. Men wenst de oefenmeester het allerbeste met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en spreekt de hoop uit dat het huidige seizoen tot een goed einde gebracht zal worden.

‘Als club blijf ik altijd een goede band met Noordwolde houden en uiteraard zal ik ze ook na mijn vertrek volgen. Van de selectie kan ik alleen maar zeggen dat het een fijne groep is om mee te werken. Ik sta nog altijd met veel plezier voor de groep. Ons gezin heeft zich hier altijd erg welkom gevoeld’, aldus Kamps. Hij vindt het nu echter tijd worden voor een nieuwe uitdaging. ‘Ondertussen gaan we er als groep alles aan doen om dit seizoen met een goed resultaat af te sluiten.’

Noordwolde staat momenteel op de negende plaats in de ranglijst met elf punten uit negen wedstrijden. Het laatste duel dat de geelzwarten voor de vervroegde winterstop speelden werd met 5-3 van titelkandidaat HFC ’15 gewonnen.

No Replies to "Roy Kamps verlaat derdeklasser Noordwolde"