Atleten Loopgroep Bedum op Ameland

Negen atleten van de Loopgroep Bedum hebben afgelopen weekeinde aan de 17e editie van de AdventureRun op Ameland deelgenomen. Deze editie kende een aangepast start- en finishgebied als gevolg van de coronamaatregelen. De Run was tevens de laatste wedstrijd van dit jaar. Dat had te maken met de aangekondigde lockdown.

Het parcours was pittig met bos, strand, zandpaden en stevige duinbeklimmingen. De weersomstandigheden waren prima. Op de langste afstand kwamen vier atleten in actie. Harmen Stam was de snelste van dit kwartet en hij liep samen met Lester Struijk naar een prima tijd van 1.32.37 uur. Na hem kwamen Remko van der Sluis in 1.47.18 uur, Nienke Bouwman (1.59.37 uur) en Erik Stam (2.10.30 uur) over de meet.

De 10 kilometer werd gelopen door Tina Bosker (1.08.56 uur), Sander de Vries (1.10.48 uur), Rieta van Heuveln (1.10.56 uur) en Jurgen de Vries (1.17.15 uur). Voor Sander de Vries was het zijn twaalfde deelname op Ameland. Aan de 6,7 kilometer nam Eddy Frankruijter deel en hij finishte in 49.41 minuten. Op bijgaande foto drie LB-ers voor de start van de 10 kilometer. Vanaf links Rieta van Heuveln, Jurgen de Vries en fotografe Tina Bosker.

No Replies to "Atleten Loopgroep Bedum op Ameland"