EemsmondSport trakteert Betingestaete

Het is rustig in de sportwereld. De winterstop is aangebroken en de door de overheid afgekondigde lockdown maakt het er voor niemand gemakkelijker op. Voor de vrijwilligers van EemsmondSport, normaliter bij diverse sportevenementen te vinden, is het ook behelpen geblazen. Omdat zij echter van mening zijn dat ze het nog niet zo slecht hebben getroffen, besloten ze de verzorging een hart onder de riem te steken.

Er werden oliebollen gebakken voor Zonnehuis en Woonhaven Betingestaete in Delfzijl. Deze werden op de voorlaatste dag van het jaar door een aantal vrijwilligers van EemsmondSport afgeleverd. ‘We hebben het allemaal lastig in deze tijd. Dat geldt zeker voor het verzorgend personeel. Middels dit kleine gebaar spreken we onze waardering uit voor het werk dat onder de huidige, moeilijke omstandigheden gedaan moet worden. En om de bewoners ook mee te laten delen, hebben we maar wat extra oliebollen gebakken’, aldus voorzitter Nanko Kiel van EemsmondSport.

No Replies to "EemsmondSport trakteert Betingestaete"