vv Stedum op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Voor komend seizoen 2022/2023 is vijfdeklasser vv Stedum, in verband met het vertrok van Robert Benes, op zoek naar een nieuwe man aan het roer van de club aan de Bedumerweg. De hooftrainer is verantwoordelijk voor het begeleiden en trainen van de eerste selectie van vv Stedum.

De oefenmeester verzorgt de trainingen op de dinsdag- en donderdagavond en is op zaterdag aanwezig voor de begeleiding van de wedstrijden. Hij wordt verantwoordelijk voor een jonge hechte groep jongens die zowel binnen als buiten het veld met elkaar omgaan. De trainingsopkomst en de motivatie zijn hoog en klaar voor de toekomst. Iemand die denkt dat hij als geen ander een jong en gretig team weet te enthousiasmeren, uit te dagen en nieuwe dingen te leren op de training, kan beter even verder lezen.

Over de laatste jaren valt in verband met de onafgemaakte seizoenen niet heel veel te zeggen. Wel is het duidelijk dat Stedum zeker thuishoort in de middenmoot van de vijfde klasse en het iedere tegenstander bovenin moeilijk kan maken. ‘Wie binn’n Steem en wel binn’n joe?’, wordt daarbij als lijfspreuk gebruikt.

Het doel is om een solide middenmoter te zijn met een stiekeme ambitie voor een periodetitel. De wil om te winnen is er in ieder geval. De vereniging hoopt in de nieuwe trainer in ieder geval te zien dat hij minimaal een TC3 (Uefa C) diploma heeft, goed richting bestuur en vooral de spelersgroep kan communiceren. Er wordt tevens een uitdagende oefenstof gevraagd en de bereidheid om de oudste jeugd te begeleiden naar het eerste elftal. Het tonen van betrokkenheid bij de club is eveneens een pré.

Met haar herkenbare geelzwarte kleur is vv Stedum al jaren een begrip in de vijfde klasse. Na een kort uitstapje naar de vierde klasse keerden de geelzwarten al snel weer terug naar de vijfde klasse. Met ruim zestig seniorenleden heeft Stedum ook volgend seizoen drie teams in de benen. De onderlinge verbinding binnen de club is groot en op donderdagavond zitten de leiders en de hoofdtrainer samen om de tafel om de teams te bespreken. De kantine is op donderdagavond en zaterdag geopend.

De vv Stedum biedt een gemotiveerd en gezellig elftal met een mooie balans tussen jonge spelers en ervaren rotten. Verder kan de nieuwe trainer het volgende verwachten: Een mooie trainings-accommodatie. Naast het hoofdveld van natuurgras beschikt men namelijk ook over een trainingsveld van kunstgras. Zowel het hoofdveld als het kunstgrasveld hebben verlichting. Er wordt een ruime ondersteuning geboden vanuit het bestuur, de elftalleider en uiteraard de vaste supporters, die meerdere keren het clublied ‘Hurry up, Stedum hup’, voorbij horen komen. Niet helemaal onbelangrijk zijn de onvergetelijke derde helften, teamuitjes en een weekendje weg met het elftal. De nieuw coach kan op een passende beloning in euro’s rekenen (uiteraard te besteden in de prachtige kantine).

Kan jij niet wachten om te beginnen? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie. Sollicitaties kunnen opgestuurd worden naar secretaris Dick Dijk, via het emailadres hethogenoorden@planet.nl. Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 23 januari worden opgestuurd.

No Replies to "vv Stedum op zoek naar nieuwe hoofdtrainer"