Toto Kellner en Nick de Groot coördinator bij NEC Delfzijl

Net als iedere andere vereniging, moet ook voetbalclub NEC Delfzijl het voor een groot deel van vrijwilligers hebben. Mensen die zich belangeloos inzetten voor de vereniging die ze een warm hart toedragen en waar ze wel een stapje extra voor willen zetten. De Delfzijlster vereniging heeft daar onlangs weer twee aan toe weten te voegen.

De fusieclub besloot enige tijd geleden een vacature uit te zetten, waaruit een vrijwillig coördinator moest rollen. Het is een al lang gekoesterde wens van NEC Delfzijl en daarom is het bestuur dan ook erg blij dat men in Toto Kellner en Nick de Groot de enthousiaste verenigingsmensen, met de nodige ervaring en netwerken, heeft gevonden om deze belangrijke functie in te vullen.

De komende tijd moet het duo er voor zorgen dat de continuïteit van het werven van vrijwilligers, het onderhouden van de contacten met vrijwilligers en het verder professionaliseren van de vereniging gewaarborgd blijft. Vlak na de jaarwisseling zijn de contracten ondertekend voor een pilot van een half jaar met de intentie tot een verdere samenwerking.

Beide heren zijn inmiddels gestart en zullen zich binnenkort via de social media-kanalen aan de leden presenteren en hun plan van aanpak verder toelichten. Het bestuur van NEC Delfzijl wenst ze erg veel succes en plezier bij de uitoefening van hun taken.

No Replies to "Toto Kellner en Nick de Groot coördinator bij NEC Delfzijl"