Ronald Bouwman verlengt contract met Ezinge

Oefenmeester Ronald Bouwman en vv Ezinge hebben een overeenkomst bereikt die de trainer voor nog een jaar aan de vijfdeklasser verbindt. Bouwman is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club die in Feerwerd zijn domicilie heeft. Coach en club zijn tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit.

Ezinge is maar een kleinschalige vereniging met slechts twee seniorenteams. Gezien de gemiddelde leeftijd van beide teams is er volgens Bouwman, ondanks dat voldoende perspectief om de toekomst hoopvol tegemoet te zien. Dat de competitie vanwege de coronapandemie vroegtijdig werd afgebroken is minder leuk, maar het heeft er volgens de oefenmeester wel voor gezorgd dat spelers meer tijd hebben gekregen om te herstellen. Zoals het nu lijkt kan Bouwman voor de tweede seizoenshelft dan ook op een fitte selectie rekenen.

Over de verwachtingen voor de herstart zegt de oefenmeester: ‘Ondanks de huidige, lage klassering verwacht ik dat we bovenin de middenmoot kunnen eindigen. Vooropgesteld natuurlijk dat iedereen ook daadwerkelijk fit blijft.’

Dat hij zijn handtekening onder een verlenging heeft gezet, komt niet helemaal uit de lucht vallen: ‘Ik teken natuurlijk niet voor niks bij. Gelet op de zeker aanwezige kwaliteiten is het mogelijk om volgend seizoen boven in de vijfde klasse mee te kunnen doen. Persoonlijk hoop ik uiteraard dat we dan promoveren, al moet je je daarbij wel afvragen of je als club met slechts twee teams in de vierde klasse wilt uitkomen. Dat is echter een vraag voor later. Ik heb het momenteel echt naar de zin bij Ezinge en vindt het een gemoedelijke vereniging, die eigenlijk door meer vrijwilligers gedragen zou moeten worden. Sommige randzaken blijven daardoor lastig te organiseren. De zelfredzaamheid van de leden maakt echter veel goed.’

No Replies to "Ronald Bouwman verlengt contract met Ezinge"