Roy Kamps zet ‘krabbel’ onder contract met NEC Delfzijl

Roy Kamps kan nu officieel zeggen dat hij volgend seizoen trainer is van tweedeklasser NEC Delfzijl. De laatste, niet onbelangrijke formaliteit, is voltrokken. De handtekening staat onder het contract dat de coach officieel tot opvolger van Marshall Pourier maakt.

Na oriënterende gesprekken met de technische commissie onder leiding van Harry Koolhof en de spelersraad bleek het gevoel van beide partijen goed te zijn en was er voldoende vertrouwen op een succesvolle samenwerking. ‘Samen hopen we dat het Marshall Pourier, zijn staf en de spelers de rest van de competitie lukt lijfsbehoud in de tweede klasse te bewerkstelligen. Roy daarentegen hoopt met zijn huidige club Noordwolde die uitkomt in de derde klasse kampioen te worden van het rechterrijtje, ook dat is nog een hele uitdaging.’

NEC Delfzijl wenst Marshall Pourier, die in het aankomende seizoen opnieuw als assistent-trainer van Erwin Heerlijn bij Oranje Nassau aanschuift, en Roy Kamps veel succes toe bij de pogingen hun huidige doelstellingen te behalen. Op de foto vanaf links Harry Koolhof (technische commissie), Roy Kamps en penningmeester Nicole van der Wielen.

No Replies to "Roy Kamps zet 'krabbel' onder contract met NEC Delfzijl"