DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams

Maar liefst acht succesvolle volleybaljeugdteams van DIO/BEDUM zijn onlangs gehuldigd. Meisjes B (15-16 jaar), stak met kop en schouders boven de rest van hun poule uit en wist alle wedstrijden met gemak te winnen. Meisjes C13-14 jaar) werd na een spannende competitie kampioen.

Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden maar liefst vier teams kampioen en twee teams grepen maar net naast de eerste plaats. Team N6 en N5, met spelers tussen de 9 en 12 jaar, eindigden beiden ruim op de eerste plaats in hun poule. Zij gaan de tweede helft van de competitie door als één team in de C-jeugd.

Team N4-2, met spelers tussen de 9 en 11 jaar, eindigde met een nipte voorsprong op vv Trias op de eerste plaats. Team N4-1 behaalde in hun poule een knappe derde plaats. Team N3-2, met spelers van 8 en 9 jaar, eindigde met vijf punten voorsprong op team N3-1 van DIO/Bedum op een eerste plaats. N3-1 werd vierde in dezelfde poule.

De teams van DIO Bedum hebben het het eerste half jaar zeer goed gedaan. Ze trainen twee keer (de jongste groep één keer) in de week onder deskundige leiding van gediplomeerde en gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer veertig enthousiaste spelers, verdeeld over drie trainingsgroepen. Lijkt het uw kind ook een leuke sport? Bij DIO Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of om uw kind op te geven om een keer te komen proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar het jeugdbestuur via jeugd@diobedum.nl.

Ook bij de XC jeugd is er nog volop ruimte om te leren volleyballen voor zowel jongens als meiden. Ben je rond de 12, 13 of 14 jaar en wil je eens kijken of volleybal wat voor jou is? Meld je aan voor een (aantal) proeftraining(en) via jeugd@diobedum.nl

No Replies to "DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams"