Jeugdtoernooi keert terug op Damster voetbalvelden

Na een paar jaar van afwezigheid doet het de toernooicommissie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi goed te kunnen mededelen dat er dit jaar wel weer een toernooi wordt georganiseerd. Alle teams zijn op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli welkom bij het voetbalevenement dat op de velden van het burgemeester Welleman Sportpark in Appingedam zal plaatsvinden.

Het Amasus Damster Jeugdtoernooi is een initiatief van DVC Appingedam. Alle kinderen zijn talenten. Sommigen tonen hun talent op het veld. Sommigen tonen hun talent in de zaal of in het water of achter de piano. Binnen de voetbalsport worden al deze talenten verbonden door heerlijk samen een balletje te trappen. Voor al deze kinderen organiseert men, ongeacht hun talent voor voetbal, een regionaal toernooi. Dit jaar wordt de negende editie gehouden in de historie van het jeugdtoernooi.

De vrijdagavond staat gepland voor MO17-, JO17 en JO19-junioren. Een dag later komen JO8, JO9, JO11 en JO12 in de ochtenduren aan de beurt. Op zaterdagmiddag is het dan tijd voor JO13, MO13, JO15 en MO15-junioren om hun kunsten op de thuisbasis van de Damster fusieclub te tonen. Afhankelijk van de dan eventueel nog geldende maatregelen, zal er gedurende het toernooi een randprogramma worden verzorgd. In schrijven van een of meerdere teams kan tot en met 14 april via djt@dvcappingedam.nl.

No Replies to "Jeugdtoernooi keert terug op Damster voetbalvelden"