NEC Delfzijl organiseert meidenavond

In het seizoen 2013-2014 is de Delfzijlster voetbalvereniging NEC Delfzijl aan de slag gegaan met het meidenvoetbal. Dit resulteerde in een Meiden 011-team dat zeer succesvol is geweest. Twee keer werd er een kampioenschap in de wacht gesleept en ook werd de finale van de bekercompetitie bereikt.

Op dit moment heeft NEC Delfzijl een meiden 013, meiden 015- en een meiden 017-elftal, maar ook binnen de 09 en 010-pupillen voetballen verscheidene meisjes. Zelfs in de bovenbouwteams spelen goede speelsters met de jongens mee.
Om het meidenvoetbal binnen de bloeiende vereniging door te ontwikkelen, gaat men dit voorjaar een meiden-voetbalavond organiseren. Op deze avond wordt er gezamenlijk getraind. Er zullen leuke spelvormen en partijtjes gespeeld worden onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers en trainsters.

Uiteindelijk wil NEC Delfzijl proberen om binnen elke leeftijdscategorie met een team vertegenwoordigd te zijn.
Een ambitieus plan, maar het jeugdkader wil zich hiervoor keihard gaan inzetten. De meidenavond is voor meisjes van 10 tot 16 jaar en is op woensdag 20 april van 18.30 tot 19.45 uur. Wil je meedoen? Geef je dan op via jeugdcommissie@necdelfzijl.nl of bel met 06 39334648.

No Replies to "NEC Delfzijl organiseert meidenavond"